Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση ECTV (Ecclesiastical Television) είναι η πρώτη διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα, πλήρους και αποκλειστικής κάλυψης εκκλησιαστικών γεγονότων.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της τηλεόρασης και του διαδικτύου με άριστη γνώση των εκκλησιαστικών ζητημάτων, συνεργάζονται για να παρέχουν στους όπου γης τηλεθεατές της πλατφόρμας το πλέον άρτιο τηλεοπτικό υλικό, με συνέπεια και σεβασμό στις παραδόσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μέσω του κόμβου της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης ECTV έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα, θρησκευτικές ακολουθίες αλλά και γεγονότα της τρέχουσας ειδησεογραφίας σε ζωντανή μετάδοση αλλά και σε μαγνητοσκόπηση.

Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση ECTV συνεργάζεται με μεγάλα ενημερωτικά sites αλλά και το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας παρέχοντας τηλεοπτικό υλικό προς αναμετάδοση.

Επιπλέον μέσω της υπηρεσίας ORTHODOCS εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών του χώρου, παράγει τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ υψηλής ποιότητας για σημαντικούς θρησκευτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.